Transfer de bani online Cu Cardul in Romania sau in strainatateTransferul de bani online cu cardul este cea mai usoara si cea mai populara metoda de a transfera bani, folosind platforma online Smith&Smith. Poti transfera bani online cu orice card Visa sau Mastercard.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure", elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura, in primul rand, ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Valoarea maxima a unui transfer online este de 500 euro sau 2500 lei. Poti opta si pentru plata in alta valuta (LEI, EURO) decat cea in care a fost efectuat transferul si vei beneficia de un curs de schimb favorabil oferit de Smith & Smith.

Dupa efectuarea tranzactiei online, vei primi un cod unic de referinta pe care va trebui sa il comunici beneficiarului.

Daca trimiteti banii prin platforma noastra online cu destinatia "Numerar la Smith&Smith", banii pot fi ridicati de catre beneficiar in oricare din cele 74 de agentii Smith & Smith sau cele 650 de agentii ale partenerilor nostri din Romania si Moldova. Beneficiarul se va prezenta cu un act de identitate valabil (BI, CI, Pasaport) si cu codul de referinta comunicat de catre dumneavoastra.

Prin platforma de transfer de bani online de pe site-ul nostru, poti opta de asemenea si ca banii sa ajunga direct la domiciliul beneficiarului, singura conditie fiind ca acesta sa aiba o copie a actului de identitate asupra sa, pentru a fi inmanat curierului.

Smith & Smith - mai aproape de familia ta!
+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR