Smith & Smith este prima companie de transfer de bani din Romania, infiintata in 1999 si autorizata de catre BNR ca institutie de plata in 2011.

In peste 20 ani de activitate, am castigat increderea clientilor nostri oferind servicii de plati la un standard ridicat de calitate si comisioane reduse.

Astazi, ocupam un binemeritat loc fruntas in randul societatilor de profil, procesand cu succes peste 7 milioane de tranzactii reprezentand echivalentul a peste 2 miliarde de USD, pentru circa 300.000 de clienti unici.

Suntem apreciati si cautati pentru reteaua noastra de plati formata din:

80 de agentii cu program prelungit, 7 zile din 7, 12 ore pe zi, multe deschise in marile centre comerciale.

- 650 de agentii ale agentilor nostri BCR, IDEA BANK si Victoriabank in R. Moldova.

- Peste 100.000 de puncte de acces in toata lumea apartinand celor peste 40 de parteneri straini dintre care amintim: MONEYGRAM, RIA, SIGUE, SMALL WORLD, BRAAC SAJAN, EUROPHIL, SANTANDER, MONTY GLOBAL PAYMENTS, TEMPO, MASARI PAYMENTS, BBVA-BANCOMER, UNISTREAM, etc.

- Suntem din 2007 Agent pentru MONEYGRAM, leader in domeniul transferurilor de bani cu peste 350.000 de locatii in peste 200 de tari si teritorii.

Smith & Smith este optiunea preferata de multi romani si pentru faptul ca facem plati in EURO, USD, LIRE si LEI, oferim cursuri bune de schimb valutar si mai nou, deschidem conturi de plati pentru facilitarea platilor in tara, in Europa si in strainatate.
Si toate acestea la tarife si comisioane greu de concurat !

Agentiile Smith & Smith

Smith & Smith - de 19 ani alaturi de tine!
+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
  • Comision de plata
    0,0 EUR

  • Total de plata
    0,0 EUR