? ? ? ? ? ? ? ?

 • Ce variante de transfer de bani ofera Smith & Smith ?


  Smith & Smith te ajuta sa transferi bani cu numerar, in cont si direct Acasa - Plata la domiciliu. De asemenea poti trimite bani utilizand platforma noastra online. Aplicatia mobila pentru IOS si Android disponibila in Google Play si Appstore.

 • De unde pot fi ridicati banii trimisi ?


  In Romania poti fi ridicati de la agentiile: Smith & Smith, Banca Comerciala Romana, Idea Bank, domiciliul beneficiarului prin serviciul Acasa – Plata la domiciliu. In Republica Moldova pot fi ridicati de la agentiile Victoriabank

 • Unde se pot depune bani in strainatate pentru a fi trimisi in Romania ?


  Banii pot fi depusi la oricare din cele peste 40 de firme de transfer de bani cu care Smith & Smith colaboreaza, totalizand circa 100.000 de agentii.
  Partenerii nostri

 • Pot trimite bani intr-o valuta si Beneficiarul sa primeasca bani intr-o alta valuta ?


  Da, cu Smith & Smith plata se poate initia intr-o moneda, se face schimb valutar, iar Beneficiarul primeste suma in EUR, USD, LIRE sau RON. Schimbul valutar este mai avantajos in comparatie cu bancile si alte institutii de plata.

 • Cum fac un transfer online ?


  Utilizand platformele on line de transfer de bani apartinand Smith & Smith, puteti initia un transfer de bani folosind cardul bancar personal sau contul bancar personal.

 • Care sunt avantajele serviciilor de transfer de bani online ?


  Avantajele sunt multiple: comoditate, rapiditate, siguranta si toate acestea la un tarif extrem de competitiv.

 • Cat dureaza un transfer de bani cu cardul daca este initiat pe site-ul Smith & Smith?


  Transferurile incasate la birourile Smith & Smith pentru a fi platite beneficiarilor din Republiba Moldova, la Victoria Bank sunt disponibile la plata , imediat dupa finalizarea transferului si primirea codul unic de identificare.

 • Imi pot plati ratele la creditele din Romania ?


  Da, Smith & Smith poate onora orice plata in conturi deschise in LEI la banci din Romania si in conturi deschise in EURO la TOP 17 banci din Romania. Lista bancilor este disponibila pe site.

 • Imi pot plati facturile pe care le am in Romania ?


  Puteti plati orice fel de factura din Romania catre furnizori (telefonie mobila si fixa, de cablu TV, internet si satelit, de electricitate, de apa, de gaz, salubritate) sau pentru achizitionarea unui produs/serviciu utilizand site-ul Smith & Smith.

 • Care este suma maxima pe care o pot trimite catre beneficiar ?


  Suma maxima la transferul cu numerar depinde de tara. Daca faceti un „transfer online”, suma maxima este de 500 de EURO / 2500 LEI.

 • Pot sa trimit bani oricand ?


  La transferul clasic cu numerar, trebuie sa tineti cont de programul agentului de incasare. La transferul on line nu mai aveti aceasta restrictie: puteti initia o tranzactie la orice ora din zi sau din noapte.

 • De ce Smith & Smith ?


  Pentru ca suntem de 17 ani in acest domeniu iar experienta, calitatea serviciilor si siguranta pe care o oferim clientilor ne recomanda. Peste 300.000 de romani au efectuat pana acum cca 7.000.000 de transferuri in valoare de 2.0 miliarde echivalent USD.

 • Pot trimite bani intr-o valuta si Beneficiarul sa primeasca bani intr-o alta valuta?


  Smith & Smith ofera beneficiarilor posibilitatea efectuarii unui schimb valutar in conditii avantajoase. Platim in LEI, EURO, LIRE sau USD in functie de optiunea platitorului sau a beneficiarului.

 • Cum se pot depune bani in strainatate pentru a fi trimisi in Romania?


  Daca optati pentru varianta clasica de transfer, aveti la dispozitie cele peste 100.000 de agentii de incasare. Cand depuneti banii, solicitati expres plata in Romania prin SMITH & SMITH.

 • Care este avantajul retelei propri Smith & Smith?


  Cele peste 81 de agentii proprii sunt dispuse pe tot teritoriul tarii si ofera servicii de transfer de bani in program prelungit. Cele mai multe dintre ele sunt amplasate in marile centre comerciale si au un program zilnic 10 – 22.

 • Ce servicii sunt disponibile la agentiile proprii Smith & Smith?


  Agentiile Smith & Smith ofera servicii de plati si incasari pentru transferuri de bani, plati facturi, schimb valutar pentru clienti, deschideri de conturi de plati, asigurari RCA si PAD, Incasari/Plati NetBet. De asemenea oferim si serviciul MONEYGRAM.

 • Diferenta intre S&S si alte companii similare ?


  Datorita faptului ca avem propria retea de plata si nu suntem intermediar, oferim comisioane foarte competitive. Multe firme de transfer online trimit banii doar in conturi bancare ceea ce presupune o cheltuiala suplimentara a beneficiarului.

 • Ce carduri sunt acceptate pentru tranzactiile online ?


  Pentru a ne proteja impotriva tranzactiilor frauduloase, acceptam numai cardurile 3D Secure.

 • Ce verificari se fac pentru tranzactiile online cu cardul?


  La plata cu cardul, se fac verificari de securitate atat din partea Smith & Smith cat si din partea procesatorului de plata.

+
Transfer de bani online
Suma maxima: 500EUR / 2500LEI / 500USD / 450GBP
 • Comision de plata
  0,0 EUR

 • Total de plata
  0,0 EUR+

Romania EXPRESS si Moldova EXPRESS

Transfer de bani rapid intre agentiile SMITH & SMITH din Romania si agentiile Victoriabank din R.Moldova. Tarife incepand cu numai 5 lei respectiv 3 euro.

Detalii
+
Stiri
MoneyGram Logo